Om CO2Solutions

CO2 Solutions blev grundlagt med en klar erkendelse af udfordringer, der krævede mere end individuelle løsninger. Lotte og Michael, eksperter inden for grøn forretningsudvikling og miljømæssig kortlægning, indså behovet for at kombinere data og menneskelige færdigheder for at skabe reelle forandringer.

Vores tilgang fokuserer på at bruge data til at forstå og tackle komplekse miljømæssige udfordringer, efterfulgt af implementering af handlingsplaner baseret på denne indsigt. Vi tror på, at en symbiose af datadrevne indsigter og menneskelig motivation er nøglen til en bæredygtig fremtid.

Vores mission strækker sig ud over blot at levere løsninger til vores kunder; vi ønsker at gøre en positiv forskel i verden ved at mindske miljøbelastningen og efterlade en bedre verden for kommende generationer. Gennem vores arbejde sigter vi mod at bidrage til en mere bæredygtig fremtid, hvor miljømæssige hensyn integreres på tværs af alle sektorer.

 

Lotte Høst Vestergaard

IT Eksport Ingeniør
Lead Auditor ISO 9001, 14001, 45001, 27001 og SDG 17 Verdensmål Certificering.

Min tilgang til at arbejde med mennesker og processer er blevet til ud fra min erfaring og en menneskelig udviklingsrejse med udskældte produktgrupper i en grøn omstillingsrejse, som ikke kan genanvendes pga. mixet af materialer, til behov for forandringsledelse, hvor den menneskelige tilgang flytter sig gennem leadership og trivsel som motivation.

Livet er et fedt koncept, som jeg nyder sammen med min familie, og sammen afprøver vi, hvordan tilliden og glæden vokser, når vi fortæller, hvad vi gerne vil lykkes med – og hvordan vi i fællesskab kan hjælpes ad med at gøre det til virkelighed.

Jeg arbejder med mennesker og forandringsledelse i forskellige kulturer og lande og ligeledes med organisationer fra bestyrelse- til produktionsniveau. Fælles for tilgangen er, at hvis vi fortæller, hvad vi forventer, og sætter ord på, hvad resultatet skal være, så er det OK at lave fejl og udvikle sig ud fra dem. Det giver motivation og læring for os, og er en retning, som vi trives i.

Michael Haarup Hansen

Civilingeniør
CO2-Verifikator
Lead Auditor ISO 14001 & 50001

Jeg løber, og jeg løber stærkt. Det har jeg altid gjort, og jeg elsker det!

Min familie er mit ét og alt: Det er hér, jeg henter min styrke, og jeg har lært, at hvis jeg ikke har baglandet i orden, kan jeg ikke yde det, jeg vil på mit arbejde. Jeg tror på, at det samme gælder i virksomheder: Uden opbakning i organisationen vil de gode resultater ikke have mange chancer.

Jeg arbejder meget med tal, og har gjort det hele min karriere som rådgiver. Men jo ældre jeg bliver, jo mere går det op for mig, at den egentlige værdi ikke ligger i selve tallene men i den bagvedliggende proces, som de skal afspejle. Jeg er derfor startet på en rejse, hvor jeg arbejder med at lære mere om processer og mennesker frem for teori og matematik, som jeg ellers tidligere har gjort. Om det lykkes mig at blive bedre til denne forståelse, ved jeg ikke, men jeg ved, at jeg VIL blive bedre til at forstå det.

Gatesi Gisubizo

Marketing Praktikant

Til dagligt studerer jeg til Eksport og Teknologi på UCN i Aalborg. Jeg valgte uddannelsen, da jeg har en stor interesse i innovative produktionsvirksomheder. Jeg er en kreativ problemløser, som brænder for at finde innovative løsninger på komplekse udfordringer. På mit fjerde semester, blev LCA introduceret og der vidste jeg, at det er den retning jeg vil hen med min uddannelse og karriere. Jeg valgte at søge en praktikplads hos CO2solution, fordi jeg gerne vil udvikle min kompetencer indenfor LCA, grøn forretningsmodeller, EPD, og generelt bæredygtighed.

Jeg er født i Rwanda og kom til Danmark som kvoteflygtning i 2010 som 9-årig. At vokse op i to forskellige kulturer har givet mig en række værdifulde kompetencer, som sprogfærdigheder, kulturel tilpasningsevne og evnen til at navigere mellem forskellige sociale normer og skikke. I min fritid bruger jeg disse kompetencer til at arbejde som tolk, hvor jeg hjælper med at bygge bro mellem to forskellige sprog og kultur.